Onze diensten

ALLROUND DAKTECHNIEK

Geen dak is hetzelfde! Allround Daktechniek werkt op maat. Of het nu gaat om een (kleine) reparatie of een compleet nieuw dak, Allround Daktechniek helpt u graag.

Wanneer u ons belt met uw vraag of uw wensen per e-mail of via een WhatsApp bericht kenbaar maakt zullen wij een passend voorstel en prijs op maat maken voor uw Dak.

DAK INSPECTIE EN/OF ONDERHOUD EN REPARATIE

Het dak beschermt je woning tegen regen, wind en felle zonnestralen. Om deze beschermde functie te behouden is het belangrijk dat je dak zich in een goede conditie bevindt. Door regelmatig een dakinspectie te laten doen worden eventuele gebreken opgespeurd voordat ze grote problemen veroorzaken. Neem contact op met Allround Daktechniek.

Waarom is een regelmatige dakinspectie van belang?

Het dak van je woning wordt aan veel weersinvloeden blootgesteld. Door de wisselende temperaturen heeft een dak in Nederland veel te verduren, terwijl het dak wel een erg belangrijke functie heeft in het beschermen van je woning. Een gevaar schuilt in een klein hoekje en dat is bij een dak niet anders.

Hoewel een dakinspectie niet verplicht is, is het verstandig deze jaarlijks te laten doen. Dan zorg je ervoor dat het dak zich in topconditie bevindt. De specialist spoort eventuele gebreken op, voordat ze grote problemen veroorzaken. Met een dakinspectie voorkom je lekkage en waterschade. Het gebrek is met een kleine dakreparatie verholpen, in plaats van met veel duurdere grote ingrepen die later nodig zijn.

House renovation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Small Projects

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.